Tapahtumat

Tutustu seuraaviin tapahtumiin, joissa Rukous2025:llä on etuoikeus olla järjestäjänä mukana.


Toukokuussa: International Day for the Unreached eli IDU

Kansainvälinen rukouspäivä vähiten tavoitettujen puolesta. Päivän aikana saa tuoretta tietoa saavuttamattomista kansoista ja heidän keskuudessaan tapahtuvasta työstä. Päivä rohkaisee ja antaa eväitä rukoukseen.

IDU-päivän toteutuksessa vastaavat Suomen lähetysneuvosto siihen kuuluvien lähetysjärjestöjen kanssa sekä Rukous2025. Ensimmäinen Suomen IDU-päivä pidettiin vuonna 2021.


Kesäkuussa: Lasten ja perheiden rukouspäivä

Kansainvälinen rukouspäivä, jossa lapsille ja leikkimielisille aikuisille sopivalla tavalla kerrotaan saavuttamattomista kansanryhmistä ja rohkaistaan myös rukoilemaan heidän puolestaan.

Ensimmäisen kerran Suomessa liityttiin lasten ja perheiden rukouspäivään vuonna 2021, jolloin rukouspäivässä oli mukana 25 maata. Kansainvälisesti rukouspäivää organsoi Children In Missions Network (CIMN) ja Suomen osuutta Rukous2025.


Lokakuussa: Ekumeenisen lähetyspyhän rukouspäivä

Lokakuun toisena sunnuntaina vietetään ekumeenista lähetyspyhää. Edeltävänä lauantaina eri lähetysjärjestöt kertovat uutisia heidän työstään vähiten tavoitettujen kansanryhmien keskuudessa.

Jokaisella järjestöllä on n. 20 min aikaikkuna, jonka aikana myös rukoilemme esille nousseiden asioiden puolesta. Rukouspäivä toteutetaan Zoom-pohjaisena netissä.

Seuraava rukouspäivä on la 8.10.2022 klo 10-17. Mukaan voi vapaasti liittyä haluamakseen ajaksi tai vaikka koko päiväksi. Päivän aikataulu julkaistaan tälle sivulle hieman ennen tapahtumaa. Päivän organisoinnista vastaavat Suomen lähetysneuvosto ja Rukous2025.


Lokakuussa: Lähetyksen ja rukouksen lauantai Bergvikissä

Lauantaina 29.10.2022 klo 10-18 rukoilemme eri lähetysjärjestöjen rukousaiheiden puolesta ja koemme kristittyjen välistä yhteyttä. Bergvik sijaitsee Salossa osoitteessa Bergvikintie 43. Seuraavassa ohjelma. Tulethan mukaan! Ilmoittautumiset viimeistään 21.10. Yrjö Rossille, yrjorossi47@gmail.com tai 0453243290.

10.00 Kiitoksella liikkeelle
10.15 Lähetys tässä ajassa – ajan haasteet ja mahdollisuudet, dosentti Jaakko Rusama
Keskustelua ja rukousta kuullun pohjalta.
12.00 Lounas
13.00 Rukousta lähetysjärjestöjen rukousaiheiden puolesta
Kukin paikalla oleva järjestö esittelee yhden keskeisen työn haasteen, jonka puolesta rukoillaan yhdessä.
14.30 Kahvi
15.00 Rukousta lähetysjärjestöjen rukousaiheiden puolesta
16.45 Yhteenveto ja keskustelua päivän annista
17.30 Päivällinen