Tapahtumat

Tutustu seuraaviin tapahtumiin, joissa Rukous2025:llä on etuoikeus olla järjestäjänä mukana.


Toukokuussa: International Day for the Unreached eli IDU

Kansainvälinen rukouspäivä vähiten tavoitettujen puolesta. Päivän aikana saa tuoretta tietoa saavuttamattomista kansoista ja heidän keskuudessaan tapahtuvasta työstä. Päivä rohkaisee ja antaa eväitä rukoukseen.

IDU-päivän toteutuksessa vastaavat Suomen lähetysneuvosto siihen kuuluvien lähetysjärjestöjen kanssa sekä Rukous2025. Ensimmäinen Suomen IDU-päivä pidettiin vuonna 2021.


Kesäkuussa: Lasten ja perheiden rukouspäivä

Kansainvälinen rukouspäivä, jossa lapsille ja leikkimielisille aikuisille sopivalla tavalla kerrotaan saavuttamattomista kansanryhmistä ja rohkaistaan myös rukoilemaan heidän puolestaan.

Ensimmäisen kerran Suomessa liityttiin lasten ja perheiden rukouspäivään vuonna 2021, jolloin rukouspäivässä oli mukana 25 maata. Kansainvälisesti rukouspäivää organsoi Children In Missions Network (CIMN) ja Suomen osuutta Rukous2025.


Lokakuussa: Ekumeenisen lähetysrukouspäivä

Lokakuun toisena sunnuntaina vietetään ekumeenista lähetyspyhää. Edeltävänä lauantaina eri lähetysjärjestöt kertovat uutisia heidän työstään saavuttamattomien kansanryhmien keskuudessa.

Jokaisella järjestöllä on n. 30 min aikaikkuna, jonka aikana myös rukoilemme esille nousseiden asioiden puolesta. Rukouspäivä toteutetaan Zoom-pohjaisena netissä.

Seuraava rukouspäivä on 8.10.2022. Päivän aikataulu julkaistaan tälle sivulle hieman ennen tapahtumaa. Päivän organisoinnista vastaavat Suomen lähetysneuvosto ja Rukous2025.