Lapset ja perheet

Kansainvälinen lasten ja perheiden rukouspäivä saavuttamattomien kansanryhmien puolesta pidetään kesäisin. Seuraava on la 20.7.2024. Kuopiossa pidetään hieman etukenossa 26.5. Suomi-tapahtuma.

Voit osallistua seuraavasti:

1. Tulemalla lasten kanssa Suomi-tapahtumaan Kuopion kristilliselle koululle (Naavakuja 3) sunnuntaina 26.5.2024 klo 16-18.

Kuopiossa vietetään yhdessä iloista aikaa evankeliumin äärellä! Päivä sisältää mukavaa toimintaa, rukousta, opetustuokion ja pienen välipalan. Ohjelma sopii kaikenikäisille – ja etenkin leikkimielisille. 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset (pe 24.5. mennessä): 0506914397 / Katriina, lasten rukouspäivän koordinaattori.

2. Rukoilemalla kotoa käsin saavuttamattomien kansanryhmien puolesta yhdessä perheen tai kavereiden kanssa, tai vaikka yksinkin. Oheinen video innoittakoon rukoukseen ja tekemiseen!

Voit valita videon katsomiseen teille sopivan ajankohdan. Pysäyttele videota, kun etsitte askartelutavaroita ja tehdessänne askartelua omaan tahtiinne.

Iloisen siunattua yhdessäoloa! Rukous on iloa!

3. Osallistumalla Zoomin kautta seurattavaan kansainväliseen ohjelmaan ja siinä erityisesti Suomen vastuulla olevaan osuuteen (ajankohta tarkentuu ennen tapahtumaa).

Zoomissa toimii 22.7.2024 klo 8-15 kansainvälinen rukoushuone, jossa lapset rukoilevat yhdessä aikuisten kanssa saavuttamattomien kansanryhmien puolesta.

Rukoushuoneen ohjelmasisällöstä vastaavat monet eri maat kukin omalla vuorollaan. Ohjelmaosuuksien kieli vaihtelee riippuen siitä, mikä maa on kulloinkin vastuussa. Suomen vastuulla olevassa osuudessa rukoillaan suomeksi. Ohjelmaan sisältyy myös vuorovaikutuksellisia ja koulutuksellisia osioita eri kielillä toteutettuina.

Kuopiossa ensin:

Zoomissa 2023 pidetyssä kansainvälisessä tapahtumaosuudessa oli mukana lapsia ja perheitä yli 20 maasta. Aamusta iltaan kestäneessä tapahtumassa jokaisella maalla oli oma 15-60 minuutin osuus alkaen aamulla varhain Aasian maista ja päättyen illalla Etelä-Amerikan maihin.