Lapset ja perheet

Kansainvälinen lasten ja perheiden rukouspäivä saavuttamattomien kansanryhmien puolesta pidetään kesäisin. Seuraava on la 20.7.2024. Kuopiossa järjestetään su 26.5. Suomi-tapahtuma.

Näin kutsuimme vuonna 2023: Voit osallistua rukouspäivään kolmella tavalla:

1. Tulemalla lasten ja perheiden yhteiskristilliseen ”Rukous on iloa” -rukouspäivään Kuopion kristilliselle yhtenäiskoululle (Naavakuja 3) lauantaina 22.7.2023 klo 12-15. Tulethan paikalle jo klo 12 yhteiseen aloitukseen.

Kuopiossa vietetään yhdessä hauska päivä ilosanoman äärellä ja levitetään evankeliumia rukouksen siivin! Päivä sisältää mukavaa toimintaa, rukousta, opetustuokion ja pienen välipalan. Ohjelma on suunnattu 4-10-vuotiaille. 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: 0506914397 / Katriina, lasten rukouspäivän koordinaattori.

2. Rukoilemalla kotoa käsin saavuttamattomien kansanryhmien puolesta yhdessä perheen tai kavereiden kanssa, tai vaikka yksinkin. Oheinen video innoittakoon rukoukseen ja tekemiseen!

Voit valita videon katsomiseen teille sopivan ajankohdan, myös tarvittaessa 22.7. jälkeen. Pysäyttele videota, kun etsitte askartelutavaroita ja tehdessänne askartelua omaan tahtiinne.

Iloisen siunattua yhdessäoloa! Rukous on iloa!

3. Osallistumalla Zoomin kautta seurattavaan kansainväliseen ohjelmaan ja siinä erityisesti Suomen vastuulla olevaan osuuteen klo 12.45-13.00. 

Zoomissa toimii 22.7. kansainvälinen rukoushuone, jossa lapset rukoilevat yhdessä aikuisten kanssa saavuttamattomien kansanryhmien puolesta.

Rukoushuoneen ohjelmasisällöstä vastaavat monet eri maat kukin omalla vuorollaan. Ohjelmaosuuksien kieli vaihtelee riippuen siitä, mikä maa on kulloinkin vastuussa. Ohjelmaan sisältyy myös vuorovaikutuksellisia ja koulutuksellisia osioita eri kielillä toteutettuina.

Suomen vastuulla oleva osuus striimataan Kuopiossa pidettävästä Lasten ja perheiden rukouspäivästä noin klo 12.45-13.00. Silloin Zoom-rukoushuoneessa rukoillaan suomeksi.

Tutustu rukouspäivän kansainväliseen kokonaisohjelmaan (klo 7.55-19.25).

Tervetuloa mukaan taas ensi vuonna!

Zoomissa pidettävässä kansainvälisessä tapahtumaosuudessa oli mukana lapsia ja perheitä yli 20 maasta. Aamusta iltaan kestäneessä tapahtumassa jokaisella maalla oli oma 15-60 minuutin osuus alkaen aamulla varhain Aasian maista ja päättyen illalla Etelä-Amerikan maihin.